Resultaten voor Woningbouw

Woningbouw

Een eigen woning bouwen is de droom van vele mensen. Stel je voor een stijlvolle oprijlaan, een dubbele voordeur, een exclusief interieur, eventueel een luxueus tuinhuis of bijgebouw, één of 2 garages ... Voor elke droom bieden wij een passende oplossing, want een exclusieve villabouw realiseren is het motto van ons team. Naargelang uw wensen, naargelang de projectontwikkeling zich voordoet, naargelang de werfomstandigheden en stabiliteitsstudies voor uw project uitwijzen, zal uw project, in rijp en nauw overleg met U als klant, worden uitgewerkt door ons want uw droomhuis bouwen daar gaat het om.

Merckaert woningenbouw bouwen aan een nieuwe thuis.

Persoonlijke benadering en coördinatie. Grondige voorstudie van elk project door onze gekwalificeerde mensen. Samenwerking met een gemotiveerd team. Gegarandeerde dienst na verkoop. Zijn deel van onze vele troeven. Woningbouw Merckaert is een familiale onderneming die jaarlijks 25 à 30 woningen bouwt. In 1940 werd het bedrijf gesticht als een eenmanszaak door de heer Jozef Merckaert. Initieel was het bedrijf actief als schrijnwerkerij. Sedertdien evolueerde het bedrijf naar traditionele woningbouwer en groeide uit tot het bedrijf zoals het vandaag is een volwaardige en betrouwbare partner in de sleutel op de deur woningbouw sector. U heeft een huis gekocht dat volledig dient gerenoveerd te worden of u wenst na al die jaren uw woning grondig te laten renoveren?

Woningbouw Energie Lage Woningen Econ Woningbouw.

Heeft u de intentie een huis te bouwen? En zoekt u een gekwalificeerd bouwbedrijf met in-house architecten om uw bouwplannen te tekenen en nadien uit te voeren? Als geregisteerd aannemer woningbouw is Econ Woningbouw de ideale partner om uw passief huis of woning te bouwen. Met Econ Woningbouw kiest u nu al voor woningbouw aan de NORM 2020! Bij ons geeft u de voorkeur aan kwaliteitsvol passief bouwen. Wij respecteren steeds gemaakte afspraken en garanderen de hoogste afwerkingsgraad aan zeer interessante voorwaarden! Vul vrijblijvend het contactformulier in voor meer info over hoe wij lage energie woningen bouwen aan de prijs van sleutel op de deur! Onze lage energie woningen zijn dé referentie! Pijlers van groen en verstandig bouwen.

Reinis Woningbouw / Artvilla Woningbouw op maat / Stijlvolle villabouw.

Woningbouw op maat / Stijlvolle villabouw. Van ruwbouw winddicht tot volledige afwerking. Diepgaande besprekingen met bouwheer. Uittekenen en bespreking voorontwerpplannen. Vrije keuze afwerkingsmaterialen en leveranciers door bouwheer. Eventueel begeleid bezoek aan leveranciers. Volledige uitprijzing conform het definitieve voorontwerpplan. Kwaliteit op de eerste plaats. Gevelstenen traditioneel gemetst of gelijmd. Betonwelfsels met ter plaatse gegoten druklaag wapeningsnetten en samenstelling beton druklaag volgens Stabiltieitsingenieur. Berekening van kolommen en balken volgens stabiliteitsingenieur.

HOME Vetrabo.

Bij Vetrabo hebben we een hart voor bouwen omdat bouwen in ons bloed zit. Drie generaties van de familie Van Eetvelde staan ondertussen voor meer dan 30 jaar ervaring in traditionele woningbouw volgens de regels van de kunst. In die tijd hebben we al honderden gezinnen zien opgroeien in onze woningen en dat in België en Nederland. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat onze woningen bestand zijn voor het leven. Je kan het dus gerust van ons aannemen een Vetrabo woning kan alles aan wat het leven brengt. Hoe doen we dat? We bouwen met onze 3 kernwaarden in het achterhoofd.

Landhuis bouwen

Bij het bouwen van een landhuis komt heel wat kijken. Wij verzorgen naast een goed uitgebalanceerd ontwerp ook het opmaken van de plannen, het lastenboek met de meetstaten en we stellen de offerte-aanvragen samen om nadien over te gaan tot een nauwkeurige definitieve raming met de opmaak van de diverse aannemingscontracten. Een landhuis bouwen met Gruwez is kiezen voor een totaalconcept, naast het ontwerpen van uw landhuis kunnen we ook instaan voor de inrichting en ontwerpen van de tuin.

Woning-bouwen

Waarom uw huis laten bouwen door Architect Gruwez?

Gespecialiseerd in exclusieve villabouw
Alle eerste schetsen en ideeën komen uit de hand van Frank zelf
Wij bouwen binnen uw budget
Alle bouwstijlen mogelijk
Een duidelijke budgettering om uw huis te ontwerpen
Woning bouwen volgens een totaalconcept
Honderden tevreden woningbouwers
Duurzaam verbouwen
Vrijstaande woning bouwen in iedere bouwstijl


Woningbouw van La Casa

U kijkt nu hier bij "LA CASA" onder de rubriek WONINGBOUW.
Hier onderschedien wij 3 verschillende soorten en mogelijkheden, die bepaald worden door de
aankoop en stedebouwkundige voorschriften van uw grond.

Naargelang de door U aangekochte grond, heeft U de bouwmogelijkheid en keuze tussen een :
- OPEN BEBOUWING waarbij uw woning totaal vrijstaand is en nergens in verbinding staat met
een woning van uw buren. U heeft hier ook nog de mogelijkheid om een bijgebouw (garageetc...)
te bouwen van 40 m².
- ½ (HALF)-OPEN BEBOUWING waarbij 1 gevel zal aangebouwd worden tegen de wonig van de
buren OF waartegen de buren moeten aanbouwen mocht Uzelf de eerste zijn die bouwt. Dit
geeft uiteraard steeds enkele voordelen. Het "gabarit" van deze ½ open projecten ligt meestal
strikt en duidelijk vast omschreven in de stedebouwkundige voorschriften. U behoudt ook de
oprit - doorgang - voor met de wagen via de zijkant van uw woning tot achter te rijden. U heeft
hier meestal ook nog de mogelijkheid om een bijgebouw (garage- etc...) te bouwen van 40 m².
- GESLOTEN bebouwing waarbij langs 2 kanten uw woning is tegengebouwd aan de woning van
uw buren. U heeft dan geen doorgang naar achteren en er mag mezstal ook geen bijgebouw
geplaatst worden in de tuin. Het "gabarit" is strikt vastgelegd in de stedebouwkundige
voorschriften


©2017 Bouwbedrijf Nathan
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin