Resultaten voor Villabouw

Villabouw - Moderne Villa bouwen met Architect Gruwez

Bent u van plan om uw eigen luxe villa te laten bouwen? Gruwez is sinds jaar en dag  actief in de villabouw. Wij zijn gespecialiseerd in villa's bouwen, waarbij luxe ontwerpen en traditioneel vakmanschap centraal staan. Uw villa bouwen doen wij met oog voor detail en enthousiasme. Het resultaat? Een kwaliteitsvilla die al uw verwachtingen overtreft.

Villabouw volgens Wikepedia

Een villa of landhuis is de benaming voor een luxueuze vrijstaande woning. In de achttiende en negentiende eeuw werd meestal de naam landhuis gebruikt voor grote buitenverblijven in een landschappelijke omgeving. Aan het eind van de negentiende eeuw kwam hiervoor tevens de benaming villa in zwang. De naam is afgeleid van de Romeinse villa. Met de toename van de welvaart ontstond aan het einde van de negentiende eeuw een markt voor een nieuw type landhuis, vaak kleiner dan het traditionele landhuis, maar tegemoetkomend aan eigentijdse eisen van comfort, licht, lucht en ruimte. Ook in de 21e eeuw worden villa's in Vlaanderen nog dikwijls bij elkaar gebouwd, vaak afgewisseld met luxewoningen in een iets lagere prijsklasse. Men spreekt dan nog steeds van een villawijk, hoewel het woningbestand in een dergelijke wijk niet uitsluitend uit villa's bestaat.

Villabouw

Een eigen woning ontworpen en gebouwd naar uw ideeën. Ontworpen en ingedeeld naar uw manier van leven, wonen, eten en genieten. Er zijn voor u voorbeelden geschetst welke u inspireren hoe uw toekomstige woning moet worden. Kom verder en schrijf u in voor een persoonlijk gesprek.
Bouwkavel. Bent u al in het bezit van een bouwkavel? Dan zijn wij graag uw bouwpartner.

Villabouw - Een exclusieve villa bouwen met La Casa


Een villabouw realiseren met "LA CASA" is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Vanaf het moment dat we starten met het bouwen van de villa bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw exclusieve villaproject.

Exclusieve villabouw - Architect luxe woningen


De ervaring en vakmanschap van Architect Gruwez zorgt ervoor dat het het realiseren van een orginele villa van een leien dakje loopt. Ons bureau bouwt via een totaalformule, wat betekend dat wij voor alles zorgen. Het gaat ons om de kwaliteit van de bouw. De diensten en service naar u als klant staan bij ons daarbij centraal. Want er is geen betere reclame voor ons dan een tevreden klant. Onze totaalformule heeft voor u al het voordeel. Wij zijn een architectenbureau dat speciaal en uniek bouwt, met verschillende exclusieve ontwerpenper jaar zijn we de koploper in Vlaanderen.
©2017 Bouwbedrijf Nathan
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin