Sleutel op de deur

sleutel op de deur bouwen

Sleutel op de deur bouwen is zeer populair de dag van vandaag ! Wilt u een woning turnkey of sleutel op de deur bouwen? Dan zit je hier goed. De professionele en ervaren architecten van Architectenbureau Gruwez hebben de kennis en ervaring in huis om een sleutel op de deur woning voor u te realiseren. Wij vinden het belangrijk om geheel op basis van uw specifieke wensen te werken.

Sleutel op de deur

De sleutel-op-de-deur fomule trekt de laatste jaren nog héél veel aandacht, zeker niet zo negatie meer als jaren geleden toen de eerste sleutel-op-de-deur bedrijven de kop op staken. De toenmalige negatieve reputatie waarmee deze formule te maken had, behoord nu wel zeker tot het verleden, dankzij de positieve invloed van bepaalde woningbouw firma's. Deze manier van bouwen brengt heel wat voordelen met zich mee, zoals de snelle uitvoeringstermijn van de of de eenvoud van de bouwformule. Iets wat tegenwoordig heel wat mensen zich aan later verleiden, en terecht.

De voor- en nadelen van een sleutel-op-de-deur woning

 • Heb je een drukke job en dito gezinsleven? Dankzij een sleutel-op-de-deur woning geef je alle administratieve rompslomp, de volledige planning en coördinatie uit handen.
 • Er is geen vast stramien op vlak van de afwerking. Ben je zelf handig op vlak van elektriciteit? Spreek gerust af om dat dan voor eigen rekening te nemen.
 • Je koopt geen kant-en-klaar huis. Zelf wijzigingen laten doorvoeren is in de beginfase perfect mogelijk. Weet wel dat hier vaak meerprijzen tegenover staan.
 • Hoe werkt sleutel-op-de-deur?

  Een sleutel-op-de-deurbedrijf kan het hele bouwproces voor zijn rekening nemen. Van de plannen en het ontwerp, over de ruwbouw tot de afwerking: één firma staat in voor het hele traject. Je moet dus geen architect en aannemer(s) zoeken, geen offertes vergelijken en de coördinatie niet voor je rekening nemen.

  Prijsindicatie sleutel op de deur

  ompleet afgewerkte woning, excl. keuken. Inclusief stelposten, die kunnen afwijken door locatie, voorschriften of wensen. Prijzen vrijblijvend excl. BTW.

  Richtprijzen compleet afgewerkte woningen (vrijblijvende vanaf-prijzen, excl. BTW):

  Woningbouw en Villabouw ' Ruwbouw of Sleutel-op-de-deur ...


  Wij zijn gespecialiseerd in sleutel-op-de-deur villa's, huizen en andere woningbouw.
  Maar je kan bij ons terecht voor het bouwen van zowel sleutel-op-de-deur als winddichte ruwbouw projecten, steeds tegen een duidelijke prijs.

  Wens je werk in eigen beheer uit te voeren? Geen probleem, wij integreren dit in ons bouwproces. Waar je ook voor kiest, ons vakmanschap, gedrevenheid en passie blijven dezelfde.

  Sleutel op de deur

  Een sleutel op de deur woning is een huis die kant en klaar is, gereed om in te trekken. Als wij een sleutel klare woning ontwerpen nemen wij alle zorgen van A tot Z voor onze rekening.

  U krijgt van ons de sleutel als u nieuwe woning klaar is, en u hoeft enkel nog verhuizen. Als je kies voor sleutel klaar nemen wij u alle werk en zorgen uit handen en garanderen u een snelle bouwtijd. Sleutel op de deur betekend dat tijdens de bouw van een huis de voorbereiding, het ontwerp en alle bijkomende zaken door de opdrachtgever helemaal aan de opdrachtnemer worden overgelaten en de opdrachtgever na voltooiing van het project alleen nog maar de sleutel hoeft om te draaien om zijn intrek te kunnen nemen.

  Relevant: voor de installatie van een lift, klik hier -


  ©2017 Bouwbedrijf Nathan
  Mogelijk gemaakt door Webnode
  Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin